Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Wigilijny żur grzybowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="eremiw" data-source="post: 1382892" data-attributes="member: 5247"><p>Teściowa podała dobre proporcje, ale jak ma się mniej grzybów- to daje się mniej. Np. u mnie na ok.2 l wody- 1, 2 garście grzybów suszonych. A wczoraj pierwszy raz był z mrożonych i też był super. Tak jak u adriany jemy z ziemniakami, a zamiast śmietany dolewane jest mleko aby załagodzić smak. U mnie był zakwas kiszony w domu. W necie są też przepisy na&quot;barszcz z grzybami&quot;, to regionalna nazwa. I nie tylko w wigilię go jemy, ale potem- już mniej grzybków. Czasem listek laurowy dorzucam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eremiw, post: 1382892, member: 5247"] Teściowa podała dobre proporcje, ale jak ma się mniej grzybów- to daje się mniej. Np. u mnie na ok.2 l wody- 1, 2 garście grzybów suszonych. A wczoraj pierwszy raz był z mrożonych i też był super. Tak jak u adriany jemy z ziemniakami, a zamiast śmietany dolewane jest mleko aby załagodzić smak. U mnie był zakwas kiszony w domu. W necie są też przepisy na"barszcz z grzybami", to regionalna nazwa. I nie tylko w wigilię go jemy, ale potem- już mniej grzybków. Czasem listek laurowy dorzucam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Wigilijny żur grzybowy
Top
Bottom