Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Wystawy, targi, konkursy tortowe- wątek zbiorczy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1357915" data-attributes="member: 1024"><p>Ale te torty nie są do jedzenia. To eksponaty wystawowe, mające ukazać kunszt ich twórców.</p><p>Nie jestem wielbicielką tego stylu w dekoracji, ale muszę przyznać, że niektóre dzieła są naprawdę piękne.</p><p>Najbardziej mi się podobał biały tort z dwiema chryzantemami i tort w kształcie kamieni. Widać smak, talent i wyobraźnię.</p><p></p><p></p><p>Lambethko, gratuluję sukcesu. Dla debiutantki to ogromne wyróżnienie.</p><p>A misiek wygląda jak pluszowy,chciałoby się go przytulić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1357915, member: 1024"] Ale te torty nie są do jedzenia. To eksponaty wystawowe, mające ukazać kunszt ich twórców. Nie jestem wielbicielką tego stylu w dekoracji, ale muszę przyznać, że niektóre dzieła są naprawdę piękne. Najbardziej mi się podobał biały tort z dwiema chryzantemami i tort w kształcie kamieni. Widać smak, talent i wyobraźnię. Lambethko, gratuluję sukcesu. Dla debiutantki to ogromne wyróżnienie. A misiek wygląda jak pluszowy,chciałoby się go przytulić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Wystawy, targi, konkursy tortowe- wątek zbiorczy
Top
Bottom