Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Wystawy, targi, konkursy tortowe- wątek zbiorczy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="h-elen" data-source="post: 1367763" data-attributes="member: 7687"><p>Czyli, przy ogłaszaniu wyników nie ma żadnego uzasadnienia? </p><p>Np. na Sweet Expo ważna była jadalna powierzchnia a nie sztuczne instalacje np. z PCV, (co często można oglądać w zagranicznych programach poświęconych dekorowaniu tortów). To właśnie podkreślało jury, że u nas obowiązują inne standardy.</p><p>Czy nazwisko Agnieszki było upublicznione? Jeżeli tak, to czy mogłabyś podać?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="h-elen, post: 1367763, member: 7687"] Czyli, przy ogłaszaniu wyników nie ma żadnego uzasadnienia? Np. na Sweet Expo ważna była jadalna powierzchnia a nie sztuczne instalacje np. z PCV, (co często można oglądać w zagranicznych programach poświęconych dekorowaniu tortów). To właśnie podkreślało jury, że u nas obowiązują inne standardy. Czy nazwisko Agnieszki było upublicznione? Jeżeli tak, to czy mogłabyś podać? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Wystawy, targi, konkursy tortowe- wątek zbiorczy
Top
Bottom