Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Zakręcony chleb z pesto
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="eposka" data-source="post: 64287" data-attributes="member: 42"><p>A co do eczesnego śniadanka, to należeło ten chlebek nie do lodówki tylko do zamrażarki. I gdybyś potem wstał tak koło 5-tej, wyjął surowy chlebek ( ale wcześniej nie wyrośniety!), postawił go w cieple, to by Ci się rozmroził i urósł. Technika wypróbowana na rogalach i zawijańcach bajaderki. Zamrażam uformowane i drugi raz nie wyrośnięte, wsadzam do zamrażarki, tak., żeby na kość ścięło a potem późnym bardzo wieczorem wykladam do foremki, przykrywam ściereczką i rano jest wyrośnięty i gotowy do pieca.</p><p></p><p>ewa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eposka, post: 64287, member: 42"] A co do eczesnego śniadanka, to należeło ten chlebek nie do lodówki tylko do zamrażarki. I gdybyś potem wstał tak koło 5-tej, wyjął surowy chlebek ( ale wcześniej nie wyrośniety!), postawił go w cieple, to by Ci się rozmroził i urósł. Technika wypróbowana na rogalach i zawijańcach bajaderki. Zamrażam uformowane i drugi raz nie wyrośnięte, wsadzam do zamrażarki, tak., żeby na kość ścięło a potem późnym bardzo wieczorem wykladam do foremki, przykrywam ściereczką i rano jest wyrośnięty i gotowy do pieca. ewa [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Zakręcony chleb z pesto
Top
Bottom