- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
Zamoczyłam i ugotowałam duże kulki tapioki - zrobił się raczej kisiel, tylko kilka kulek tapiokowych się zachowało.
To zrobiłam zapiekankę.
Tapiokę ugotowałam z łyżeczką cukru waniliowego , cynamonu i rodzynkami.
Gdy juz była gotowa dodałam słoik (taki dżemowy) musu jabłkowego (jakieś słodkie jabłka miałam, więc cukru już nie dodawałam).
Wlałam do miski i zapiekałam 30 min. Robiły sie na niej skaczące bąble, wiec uwaga zeby masa nie wypłynęła
Zostawiłam na noc do ostygnięcia.
Obkroiłam nożem i dało się wyciągnąć bez problemu
Przed
i po

To zrobiłam zapiekankę.
Tapiokę ugotowałam z łyżeczką cukru waniliowego , cynamonu i rodzynkami.
Gdy juz była gotowa dodałam słoik (taki dżemowy) musu jabłkowego (jakieś słodkie jabłka miałam, więc cukru już nie dodawałam).
Wlałam do miski i zapiekałam 30 min. Robiły sie na niej skaczące bąble, wiec uwaga zeby masa nie wypłynęła

Zostawiłam na noc do ostygnięcia.
Obkroiłam nożem i dało się wyciągnąć bez problemu

Przed

i po

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: