- Mar 31, 2006
- 9,368
- 3,099
- 113
Ugotowałam makaron wstążki.
Na patelni poddusiłam szpinak z czosnkiem na maśle. Dodałam ricottę, niecały jogurt naturalny, trochę wędzonego łososia, pieprz, bazylia, ciut soli i gałki muszkatołowej. Masę wymieszałam z makaronem, wrzuciłam do żaroodpornego naczynia, posypałam żółtym serem i piekłam odkryte ok. 30 minut w 180 stopniach.
Przepis był z potrzeby wykorzystania posiadanych składników a inspirowany oczywiście INTERNETEM
Na patelni poddusiłam szpinak z czosnkiem na maśle. Dodałam ricottę, niecały jogurt naturalny, trochę wędzonego łososia, pieprz, bazylia, ciut soli i gałki muszkatołowej. Masę wymieszałam z makaronem, wrzuciłam do żaroodpornego naczynia, posypałam żółtym serem i piekłam odkryte ok. 30 minut w 180 stopniach.
Przepis był z potrzeby wykorzystania posiadanych składników a inspirowany oczywiście INTERNETEM
