Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Zapiekanka ryżowo - serowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1523968" data-attributes="member: 151"><p>Możesz Ker z kremowym robić spokojnie, z basmati też, bo chyba wcześniej o to pytałaś. Ser daję taki, jaki akurat mi zalega w lodówce, więc robiłam już z różnymi rodzajami, z kremowym też, zapiekanka wychodzi wtedy bardziej puszysta. Dodaję też kwaśną śmietanę dodatkowo w celach utylizacji, też wychodzi smaczne.</p><p>I wystarczy po zupie jako obiad, u mnie właśnie najczęściej jest w takiej konfiguracji.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1523968, member: 151"] Możesz Ker z kremowym robić spokojnie, z basmati też, bo chyba wcześniej o to pytałaś. Ser daję taki, jaki akurat mi zalega w lodówce, więc robiłam już z różnymi rodzajami, z kremowym też, zapiekanka wychodzi wtedy bardziej puszysta. Dodaję też kwaśną śmietanę dodatkowo w celach utylizacji, też wychodzi smaczne. I wystarczy po zupie jako obiad, u mnie właśnie najczęściej jest w takiej konfiguracji. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Zapiekanka ryżowo - serowa
Top
Bottom