- Lip 24, 2008
- 333
- 0
- 0
fix Spaghetti Bolognese Knorr
300 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
200 g sera mozarella
3 średnie bagietki
oregano
Przygotować fix z mielonym mięsem według przepisu podstawowego, używając 300 g mięsa. Bagietki przekroić wzdłuż na pół i podzielić na mniejsze ok. 10 cm kromki. Gęsty, pomidorowo-mięsny sos rozłożyć równomiernie na bagietkach i przykryć plasterkami sera. Zapiekać 5 min. w piekarniku nagrzanym do 220 st. C. Gorące zapiekanki oprószyć świeżym lub suszonym oregano.

300 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego
200 g sera mozarella
3 średnie bagietki
oregano
Przygotować fix z mielonym mięsem według przepisu podstawowego, używając 300 g mięsa. Bagietki przekroić wzdłuż na pół i podzielić na mniejsze ok. 10 cm kromki. Gęsty, pomidorowo-mięsny sos rozłożyć równomiernie na bagietkach i przykryć plasterkami sera. Zapiekać 5 min. w piekarniku nagrzanym do 220 st. C. Gorące zapiekanki oprószyć świeżym lub suszonym oregano.
