- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Piekarnik rozgrzać
Ziemniaki umyć, obgotować w mocno osolonej wodzie
Ponacinać
Pomidory obrać ze skóry, pokroić
Ziemniaki ułożyć w żaroodpornym naczyniu
obłożyć pomidorami
doprawić solą i pieprzem
wstawić do piekarnika
1 - 2 łyżki masła wymieszać z 2 ząbkami zmiażdzonego czosnku
fetę pokroić w kostkę
grecki "gruyere" pokroić w kostkę
Kilka minut przed końcem pieczenia ziemniaki posmarować masłem czosnkowym,
posypać serami
Ew. doprawić oregano
Zdjęcie takie sobie
Ziemniaki umyć, obgotować w mocno osolonej wodzie
Ponacinać
Pomidory obrać ze skóry, pokroić
Ziemniaki ułożyć w żaroodpornym naczyniu
obłożyć pomidorami
doprawić solą i pieprzem
wstawić do piekarnika
1 - 2 łyżki masła wymieszać z 2 ząbkami zmiażdzonego czosnku
fetę pokroić w kostkę
grecki "gruyere" pokroić w kostkę
Kilka minut przed końcem pieczenia ziemniaki posmarować masłem czosnkowym,
posypać serami
Ew. doprawić oregano
Zdjęcie takie sobie
