![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To się odnosi i do "dziwny" i do "blokuje".
hazo @ 27 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=475749![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To się odnosi i do "dziwny" i do "blokuje".Słonko, jakaś sieczka jest w ostatnim poście na 6 stronie wątku, ale mnie to niczego nie blokuje, po prostu nie ma tam wyboru stron od dołu, ale u góry można ją wtedy wybrać, nie wiem o co chodzi z tym blokowaniem![]()
fizjo83 @ 3 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880153przepis świetny!!To była moja pierwsza drożdżówka-nikt z rodziny nie chciał uwierzyć że sama piekłam-komplement jakich mało.Dziekuje bardzo za przepis:*
Jednak nastepnego dnia nie była juz taka świeżutka i mięciutka. CZy mogła to być wna drożdzy?Za 2 dni kończyła im się data ważności.Chyba nie. Przy okazji, nie mrozisz drozdzy?
Linn @ 3 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880155Chyba nie. Przy okazji, nie mrozisz drozdzy?Hm....w kwestii drozdzy to byl moj debiut.Zostaly mi po pizzy. A lepiej nie zamrazac??
fizjo83 @ 3 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880171A lepiej nie zamrazac??Jak zamrozisz to się nie popsują![]()
Pozniej wyciagasz i rozmrozone działaja jak świeże![]()
Ilona @ 3 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=880207Jak zamrozisz to się nie popsują![]()
Pozniej wyciagasz i rozmrozone działaja jak świeże
Dzieki za podpowiedz.Nie zawsze zuzyje pewnie cale drozdze-a nie pieke zbyt czestoWiec teraz bede mrozic![]()
![]()
Malinna @ 22 Oct 2004 napisał:index.php?act=findpost&pid=11959Uwaga! Ciasto atakuje z lodówki!Z lodówki? Z lodówki to mały problem, można zgarnąć uklepac... - moje zaatakowało z piekarnika!!!
Wykipiało mi dłuższymi bokami blachy bo krótsze były na styk na szerokośc piekarnika i papier sterczał ponad - a z przodu i z tyłu łapałam spadające śliwki, gruszki i placki ciasta, nie wiem czy na środku zakalca nie będzie bo klapnięty dołek tam widzę. A drożdży dałam 6 dkg.
W smaku fajne, ciasto też sie fajnie robi - no ale na jakich blachach wy to piekłyście że wam ciasto nie uciekło to ja nie wiem... następnym razem przyjdzie mi piec w piekarnikowej blasze - tylko czy ona nie za płytka![]()
Asika jak tobie wyszło?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.