- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
przygotować wywar z jarzyn
Ugotować 2 - 3 jajka na twardo , posiekać
porwać po pół pęczka : bazylii, origano, natki . Posiekać kilka gałązek rozmarynu
Na oliwę wrzucić posiekaną cebulę i 2 ząbki czosnku
podsmażyć
dodać 2 pokrojone w kostkę ziemniaki
wrzucić zioła
wlać wywar
gotowac jakieś 20 minut
doprawić , solą i pieprzem. Można dodać sos worcestershire
Zmiksować
Wsypać spooooro parmezanu startego
dodać skórkę i sok z cytryny
wymieszać
podawać z jajkiem
zdjęcia na razie nie ma
Ugotować 2 - 3 jajka na twardo , posiekać
porwać po pół pęczka : bazylii, origano, natki . Posiekać kilka gałązek rozmarynu
Na oliwę wrzucić posiekaną cebulę i 2 ząbki czosnku
podsmażyć
dodać 2 pokrojone w kostkę ziemniaki
wrzucić zioła
wlać wywar
gotowac jakieś 20 minut
doprawić , solą i pieprzem. Można dodać sos worcestershire
Zmiksować
Wsypać spooooro parmezanu startego
dodać skórkę i sok z cytryny
wymieszać
podawać z jajkiem
zdjęcia na razie nie ma