Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Zitni chleba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 1661019" data-attributes="member: 4258"><p>ja wyjęłam swój z pieca. Troszeczkę mi wokół popękał, to znaczy że jeszcze mógł rosnąć. No ale nie będę po nocach siedziała z chlebem przecież. No i chleb wyskoczył a jakże z foremki, ale musiałam go ustawić na kratce z grzaniem dolną grzałką bo był jednak trochę za blady. Ale to piekarnik tak działa na te srebrne blachy. Myślałam, że stalowa zachowa się inaczej. Na pewno jest inaczej bo chleb był jasny ale wypieczony.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 1661019, member: 4258"] ja wyjęłam swój z pieca. Troszeczkę mi wokół popękał, to znaczy że jeszcze mógł rosnąć. No ale nie będę po nocach siedziała z chlebem przecież. No i chleb wyskoczył a jakże z foremki, ale musiałam go ustawić na kratce z grzaniem dolną grzałką bo był jednak trochę za blady. Ale to piekarnik tak działa na te srebrne blachy. Myślałam, że stalowa zachowa się inaczej. Na pewno jest inaczej bo chleb był jasny ale wypieczony. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Zitni chleba
Top
Bottom