Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Zitni chleba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 814740" data-attributes="member: 956"><p>Testowałam dziś <a href="http://www.pelneziarno.pl/zdrowiej_lepiej_pelniej/wpis/nowosc-pelnoziarnista-maka-lubella-pelne-ziarno-juz-w-sprzedazy" target="_blank"><strong>mąkę pełnoziarnistą</strong></a> Lubelli. Dałam 200 g pełnoziarnistej Lubelli, 200 g pszennej 650 Castello z Lidla i 100 g żytniej białej 720. Wyszedł mi wspaniały chleb. Trochę tylko wylazł z dużej blaszki. Już wiem, że z tych mąk muszę robić z nieco mniejszej porcji. To chyba przez dużą ilość białka zarówno w mące pełnoziarnistej jak i tej 650 z Lidla. Chyba następnym razem pominę też całkiem dodatek drożdży.</p><p></p><p>[ATTACH=full]37713[/ATTACH] [ATTACH=full]37714[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]37716[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 814740, member: 956"] Testowałam dziś [URL="http://www.pelneziarno.pl/zdrowiej_lepiej_pelniej/wpis/nowosc-pelnoziarnista-maka-lubella-pelne-ziarno-juz-w-sprzedazy"][B]mąkę pełnoziarnistą[/B][/URL] Lubelli. Dałam 200 g pełnoziarnistej Lubelli, 200 g pszennej 650 Castello z Lidla i 100 g żytniej białej 720. Wyszedł mi wspaniały chleb. Trochę tylko wylazł z dużej blaszki. Już wiem, że z tych mąk muszę robić z nieco mniejszej porcji. To chyba przez dużą ilość białka zarówno w mące pełnoziarnistej jak i tej 650 z Lidla. Chyba następnym razem pominę też całkiem dodatek drożdży. [ATTACH=full]37713[/ATTACH] [ATTACH=full]37714[/ATTACH] [ATTACH=full]37716[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Zitni chleba
Top
Bottom