Tylko nie wygladaja tak...hmmm....erotycznie....jak Baskitrzeba było je ułożyć pod odpowiednim kątem
![]()
Tylko nie wygladaja tak...hmmm....erotycznie....jak Baskitrzeba było je ułożyć pod odpowiednim kątem
![]()
Tylko nie wygladaja tak...hmmm....erotycznie....jak Baskitrzeba było je ułożyć pod odpowiednim kątem
hehea zdradzisz nam pod jakim?
![]()
Brawo dla Sylwii, która bardzo reklamuje nasze forum na Wizażu![]()
o tak brawa brawa... a z mojej strony wielkie podziękowania bo właśnie dzięki Sylwi tutaj trafiłam![]()
sylwia18 @ 19 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=542723do ciasta musiałam dać duuużo więcej mąki a i tak sie kleiło...wydaje mi się, że za dużo tłuszczu w tym przepisie
Ja półfrancuskie serowe robie wg. proporcji: 250 g masła, 250 półtłustego sera, 300 g mąki. I zazwyczaj mąki trzeba jeszcze nieco dosypać
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.