Ilona @ 29 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=896103Może jakieś sensacje wywołała![]()
Może wrażenia zapachowe nie przypasowały?
Mi, ja mięso lubię, po prostu nie chcę drobinek (zawsze wszystko oprócz makaronu wyławiałam z zup). Może takie pulpeciki małe zrobię
?![]()
Mała_Mi @ 29 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=896222Mam nadzieję, że Holendrowi zasmakuje![]()
Jakby pytał, gdzie w Holandii taką można znaleźćto powiedz, że w Scheveningen![]()
Mala Mi, pan maz powiedzial, ze nie ma pojecia czy to holenderska zupa, ale jest absolutnie przepyszna.
Po czym zjadl 3 miseczki.
Moze jej nie znac, bo Holandia ma sporo regionow i byc moze ta zupa jest z nie-jego regionu, albo jego mama jej nie robila.
A Scheveningen znamy. Bo pan maz jak jeszcze nie byl moim panem mezem mieszkal w Hadze przez 3 lata. I Scheveningen bylo 20 minut tramwajem od jego mieszkania![]()
Ilona @ 29 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=896103Może jakieś sensacje wywołała![]()
haha , nie o sensacje chodzi![]()
Są takie potrawy ktore smakują , a jednak nie robimy ich zbyt czesto. Są takie ktore odrazu trafiają na stale do menu i są powtarzane przynajmniej raz w miesiącu. Nie macie tak??![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.