Zupa cytrynowa

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,998
1
0
Ashira @ 23 Jan 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1079770co prawda przepis dodany bardzo dawno ale może ktoś mi odpowie...
czy skórka z cytryny to konieczność? sam sok nie wystarczy? wiem, że na pewno doda aromatu, ale nie dość, że cytryny obecnie mają strasznie chemiczne te skórki (przesiąknięte czymś śmierdzącym i niedobrym) to osobiście nie przepadam za aromatami skórek cytrusów... ale jeżeli to dodaje jakiegoś znacznego aromatu to na pewno wykonam zgodnie z przepisem, wolę się upewnić ;)
Absolutnie nie ma przymusu
icon_smile.gif

Ja lubię smak skórki.
Staram się porzadnie sprzyć i wyszorowac owoce zanum zedrę z nich skórę.
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy