Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Węglowe zupy
Zupa pieczarkowa na kwaśno MM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 506731" data-attributes="member: 76"><p>Przepis z Książki &quot;Monignac nad Wisłą&quot;</p><p></p><p>Zupa pieczarkowa na kwaśno MM</p><p></p><p>Składniki:</p><p>2 cebule drobno posiekane</p><p>1,5 l wywaru warzywnego</p><p>450 g pieczarek w plasterkach</p><p>1 łyżka przecieru pomidorowego</p><p>1 kiszony ogórek pokrojony w plasterki</p><p>listek laurowy</p><p>1 łyżka kaparów</p><p>sól i pieprz</p><p></p><p>Przybranie:</p><p>Wiórki ze skórki z cytryny</p><p>Zielone oliwki</p><p>Gałązki natki</p><p></p><p>Przygotowanie:</p><p>Podsmażyć cebulę w garnku, wlać trochę wywaru, poczekać aż odparuje</p><p>Dodać resztę wywaru i pieczarki, zmniejszyć ogień, przykryć, gotować 30 min.</p><p>Dołożyć przecier, ogórek, listek i kapary. Doprawić solą i pieprzem, gotować jeszcze 10 min.</p><p>Nalać do miseczek i przybrać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 506731, member: 76"] Przepis z Książki "Monignac nad Wisłą" Zupa pieczarkowa na kwaśno MM Składniki: 2 cebule drobno posiekane 1,5 l wywaru warzywnego 450 g pieczarek w plasterkach 1 łyżka przecieru pomidorowego 1 kiszony ogórek pokrojony w plasterki listek laurowy 1 łyżka kaparów sól i pieprz Przybranie: Wiórki ze skórki z cytryny Zielone oliwki Gałązki natki Przygotowanie: Podsmażyć cebulę w garnku, wlać trochę wywaru, poczekać aż odparuje Dodać resztę wywaru i pieczarki, zmniejszyć ogień, przykryć, gotować 30 min. Dołożyć przecier, ogórek, listek i kapary. Doprawić solą i pieprzem, gotować jeszcze 10 min. Nalać do miseczek i przybrać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Węglowe zupy
Zupa pieczarkowa na kwaśno MM
Top
Bottom