Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
żurek świąteczny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="oliweczka" data-source="post: 844625" data-attributes="member: 1802"><p>u mnie jak co roku w Swieta na obiad bedzie tylko zurek ( u nas rodzina bardziej ciastowa jest, a zurek latwo odgrzac po dlugim spacerze)</p><p></p><p>przestalam tylko podawac zurek w chlebie- nikt tego chleba nie zjadal, a pozniej wyrzucac- jakos mi przykro bylo, zawsze to chleb</p><p>i tak sie wlasnie zastanawiam, bo tez jakos mi ta marchewka w zurku nie podchodzi, w tym roku zrobie chyba bez niej</p><p>i ziemniaczki purre obok- tez super pomysl</p><p>dzieki za inspiracje</p><p></p><p>aha, a w sprawie cebuli- ja z TV znam wersje: cebule przekroic na pol i podsmazyc na suchej patelni na brazowo</p><p>nadaje delikatny kolor zupie i taki fajny smaczek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="oliweczka, post: 844625, member: 1802"] u mnie jak co roku w Swieta na obiad bedzie tylko zurek ( u nas rodzina bardziej ciastowa jest, a zurek latwo odgrzac po dlugim spacerze) przestalam tylko podawac zurek w chlebie- nikt tego chleba nie zjadal, a pozniej wyrzucac- jakos mi przykro bylo, zawsze to chleb i tak sie wlasnie zastanawiam, bo tez jakos mi ta marchewka w zurku nie podchodzi, w tym roku zrobie chyba bez niej i ziemniaczki purre obok- tez super pomysl dzieki za inspiracje aha, a w sprawie cebuli- ja z TV znam wersje: cebule przekroic na pol i podsmazyc na suchej patelni na brazowo nadaje delikatny kolor zupie i taki fajny smaczek [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
żurek świąteczny
Top
Bottom