Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Zwiebelkuchen-placek cebulowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1696021" data-attributes="member: 1024"><p>Dziś też użyłam mąki orkiszowej z niewielką ilością semoliny i koziego sera Old Amsterdam z niewielkim dodatkiem wędzonego Radamera. Miałam około 200 ml śmietany 18%, wiec dodałam kremówkę jak w przepisie znalezionym w necie:</p><p><a href="https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/niemiecki-placek-cebulowy-najlepszy-zwiebelkuchen" target="_blank">https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/niemiecki-placek-cebulowy-najlepszy-zwiebelkuchen</a></p><p>Do przypraw jak poprzednio dołożyłam nieco świeżego tymianku, a cebulę wymieszałam z zalewą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1696021, member: 1024"] Dziś też użyłam mąki orkiszowej z niewielką ilością semoliny i koziego sera Old Amsterdam z niewielkim dodatkiem wędzonego Radamera. Miałam około 200 ml śmietany 18%, wiec dodałam kremówkę jak w przepisie znalezionym w necie: [URL]https://zpierwszegotloczenia.pl/przepis/niemiecki-placek-cebulowy-najlepszy-zwiebelkuchen[/URL] Do przypraw jak poprzednio dołożyłam nieco świeżego tymianku, a cebulę wymieszałam z zalewą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Zwiebelkuchen-placek cebulowy
Top
Bottom