tatter @ 22 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=607920Ilosc plynow jest jak najbardziej ok...w trakcie dlugiego duszenia ogromna ich czesc wyparowuje, a to co pozostaje to bardzo aromatyczny i gesty sos...takie jest to danie przygotowywane przeze mnie...ale moze ktos inny jeszcze sie wypowie w tej kwestii...Ja sie wypowiem
Niestety miesa sa roznej jakosci. Wyspiarze slyna z milosci do wolowiny. To samo tutaj. Polska wolowina w tym wzgledzie ma jeszcze sporo wymagan do spelnienia.
Ponadto sa lepsze i gorsze zrodla. Zdarza sie, ze mieso jest nastrzykiwane. Kurczy sie i ubywa duzo w czasie pieczenia za to plynow rzeczywiscie wystarczyloby na wiecej dan.
tatter @ 6 Mar 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=671513tydzien temu zrobilam cudowny alzacki baekoffe z surowka z czerwonej kapusy z orzechami laskowymi, moge wpisac przepis dla chetnychJeszcze się pytasz...
Sama nazwa brzmi już niezwykle apetycznie...
Zdjęcie mi niepotrzebne, wystarczy wyobraźnia.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia