tatter
Moderator
- Gru 21, 2005
- 7,253
- 4
- 0
Pusia_ @ 25 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=368766w ilu stopniach piekłyście to ciasto i ile czasu?180 C - jedna godzine
Pusia_ @ 25 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=368766w ilu stopniach piekłyście to ciasto i ile czasu?180 C - jedna godzine
Pusia_ @ 25 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=368766w ilu stopniach piekłyście to ciasto i ile czasu?Ja piekłam w 200 C około godziny i również wyszło, pozdrawiam
alicjanka @ 30 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=371548I ja je dziś robięTylko trochę pododajęa mianowicie zanim położę owoce (dziś jabłka), na ciasto dodam ugotowany budyń waniliowy. Moja mama tak robiła ze zwykłym drożdżowcem i wychodził pyszny. Zobaczymy jak tu się sprawdzii jak wyszło ?
Ja właśnie upiekłam je ze śliwkami, stoi i się studzi - wygląda i pachnie pysznie
Pusia_ @ 4 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=373258i jak wyszło ?Budyń niespecjalnie się nadaje do tego ciasta. Wyrosło bardzo ładnie, ale jabłka na wierzchu trochę się przypiekły. Lepiej jest jak wtopią się w ciasto. Już eksperymentować nie będę. Po co zmieniać to, co jest idealne
kasha @ 14 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=378265RATUNKUUUUU! Błagam, proszę w jakiej blaszce mam robić to ciasto?
raz robiłam i było cieniutkie ale nie pamiętam jaka to była wielkość blaszkia chcę uzyskać wysokie ciasto i pulchne, już je robię a nie wiem jaką blaszkę wysmarowaćJuż wlałam, blaszka znów za duża
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia