skanna @ 9 Oct 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1194003Pyszny, aczkolwiek następnym razem dodam jednak trochę więcej koncentratu.Nooo, bo już się bałam że niejadalny.
Cinka @ 29 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1221458Gulaszu z pojedynczej porcji, ani nawet z podwójnej - w ogóle nie opłaca się robić - w ogóle!Zależy od wielkości gospodarstwa domowego, nas jest tylko dwoje i ta porcja, którą podałam starcza nam na dwa obiady.
Cinka @ 29 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1221468Gulasz świetnie się mrozi ...Wiem ale szczerze mówiąc nie lubię odmrażanego mięsa (przetworzonego, bo surowe to inna bajka), czuję różnicę i nie podchodzi mi, z resztą miejsce w zamrażarce jest mi potrzebne na cenniejsze rzeczy jak np. działkowe skarby (dynia, papryka, wiśnie, włoszczyzna).
Cinka @ 29 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1221474Ja np mrożonego chleba nie ruszęA widzisz, u nas to stały punkt menu, bo ja znowu wolę upiec dwa na raz (oszczędność energii), ale tak szybko nie zjadamy (piekę raz w tygodniu), więc by sczerstwiał, co zaoszczędzę na pieczeniu chleba, to zmarnuję na gotowanie jednej porcji gulaszu.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia