Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Tak zachwalacie ,że aż grzech nie ugotować.
Jako ,że mam już zaplanowane obiady do poniedziałku - będzie we wtorek
A placki ziemniaczane podajecie do tego jakie ? Zwykłe ,małe ? Czy duzy placek i na to gulasz ?
Robiłam dzisiaj, ale z wołowiny.
Od siebie dodałam dużą szczyptę harissy i kilka pieczarek.
Odnośnie smaku się nie wypowiem, bo nie jadam czerwonego mięsa, ale mama mówi, że przepyszny. Jak widać na zdjęciu, podałam go z kopytkami. Izoldo, dziękuję za przepis, na pewno będę go powtarzać.
Robię kolejny raz. Mięso tylko mam jakieś dziwne, albo za dużo go było na patelni (szynka), bardzo się pieniło. Poprzednio robiłam z łopatki i był pyszny. Dzięki Izoldo