Caritka @ 8 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1300245Ale cudo! Gucio!
Piekny! I pamietam, ze byl przepyszny!
Szkoda, ze ja chwilowo nie moge....
Caritkoi niech to "chwilowo" się szybko skończy
Gucio @ 8 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1300366Caritkoi niech to "chwilowo" się szybko skończyGuciu, skonczy sie od poniedzialku-
ale poszaleje sobie dopiero po urlopiei jak zrobie sobie zakwas
bo teraz nie oplaci mi sie go zrobic.
mirabbelka @ 13 Feb 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1562853Polska maka typ 750 zwana chlebowa jest niestety niskobialkowa, wiec to moze byc także jednym z powodów rozlewania się bochenka.
W Polsce tylko maka typ 550 miewa wiecej białka.Mirabbelko, nie bardzo mogę się zgodzić z ostatnim zdaniem. Do chleba kupuję ostatnio mąkę pszenną typ 650, która ma 12 g białka czyli tyle samo co luksusowa typ 550 Lubelli.
Z tej 650 jestem bardzo zadowolona.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia