hazo @ 7 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=713829Robiłam już ten krem w wersji białej i czekoladowej. Do czekoladowej dodałam kakao rozmieszane z niewielką ilością gorącej wody na dość gęstą papkę. Bardzo ładnie się wszystko razem zmiksowało. A wczoraj użyłam białego kremu do tortu truskawkowego, ale dodałam trochę rozpuszczonej żelatyny, bo jednak wg mnie tylko mascarpone i mleko daje bardzo smaczny, ale trochę za luźny krem.i mi też za luźny krem wyszedł
karibe @ 24 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=827381przekładałaś tort samą masą czy coś dodawałaś?Pierwszy raz robiłam dokładnie wg przepisu. Do jednej części dodałam trochę kakao. Potem dwa razy dodawałam żelatynę - niezbyt dużo, bo nie bardzo lubimy i nie zauważyłam różnicy. Był tak samo dość luźny.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia