- Gru 22, 2004
- 5,066
- 434
- 83
Margot @ 30 Apr 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1660029Jak dobre to liczę na przepisSprawdzę czy czasem nie ma tego przepisu u nas. Jeśli nie - to wstawię.
Margot @ 30 Apr 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1660029Jak dobre to liczę na przepisSprawdzę czy czasem nie ma tego przepisu u nas. Jeśli nie - to wstawię.
katka323 @ 31 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1661917Ja może zadam pytanie z serii nie najmądrzejszych, proszę o wybaczenie, dopiero od 2 miesięcy poznajemy się z zakwasem.
Czy muszę robić zaczyn o 50 g większy niż potrzebuję? Czy mogę zrobić w proporcach 50-50-50, na jedno pieczenie i przy kolejnym nowy?Ja robię z przepisu Mirabelki: http://www.chleb.info.pl/moje-chleby-recep...ne/lekka-chleba i tam cały zaczyn idzie do ciasta, nic się nie zostawia na potem.
AnkaP @ 26 Oct 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1667732Dziękuję za komplementy. Faktycznie, urody im nie brakuje, ale dla mnie zbyt puszysty ten chleb. Dzisiaj robię zupełnie bez drożdży, trzymajcie kciukiwięcej masła wejdzie
Trzymam. Wyjdzie na mur beton bez drożdży
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia