jaka @ 28 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402555
A o masie makowej chętnie i ja "posłucham", bo mi Bakalland nie leży (za słodka)ooo to ja właśnie Bakalland kupiłam dwie puchy
No ale trudno. Tylko powiedzcie mi ile jej władować do tego ciasta? Całą puche 850 g? czy połowe? Jak połowe to starczy mi i na cztery makowce
Pimpek @ 28 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402601Tylko powiedzcie mi ile jej władować do tego ciasta? Całą puche 850 g? czy połowe? Jak połowe to starczy mi i na cztery makowceMoże zrób tak, jak pisze Owca powyżej.
jaka @ 30 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=403915Owieczko, jak pewnie pamiętaszuwielbiam Twoja polewę czekoladową. Może lukier też pokocham...na bazie rumu... no no brzmi smakowicie...lukier Owieczki jest the best pokochasz na pewno od pierwszego zrobienia
Akulka @ 30 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404105Cudnie wygląda
Joanno, wpisuje cię na listę niebezpiecznych cinekDlaczego??!!!Jestem co prawda choleryczką, ale za to zdeklarowaną pacyfistką !
owieczka @ 30 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404161lista niebezpiecznych cinek hihihi)))) no ale Joannie sie nalezy
faktycznie na opakowaniu masy Helio byla jakas babcia.....a jak tobie smakowala w porownaniu z recznie robiona?Wstyd się przyznać, ale ....smakowała.Tylko moja mama ( posiadająca tak zwany smak absolutny) doszukała się w tym makowcu obcego mojej kuchni posmaku olejku migdałowego....Ale mimo to, też jej smakował....
owieczka @ 1 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404587oj nie, bajaderkowy to chyba na bialku jest.
Offca ma offczy lukier ale to jest na oko robiony lukier. W ktoryms z watkow tlumaczylam, zaraz poszukam i wkleje tutajSzukałam tego Twego lukru, ale poddałam się po kilku tematach i kilkunastu postach...
Dziękuję BARDZO- przetestuję wkrótce, a wtedy zdecyduję, czy pokłonów więcej Ci "dać"
Joanna @ 1 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404691Dlaczego??!!!Jestem co prawda choleryczką, ale za to zdeklarowaną pacyfistką !Ty tam wiesz dlaczego
Za twoje zdjęcia głównie i kuszenie smakowitościamiI żeby cio się to zdarzało tylko od czasu do czasu, ty bez przerwy wodzisz człowieka na pokuszenie
owieczka @ 1 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=404587Offca ma offczy lukier ale to jest na oko robiony lukier. W ktoryms z watkow tlumaczylam, zaraz poszukam i wkleje tutajOwieczko, zrób osobny wątek w "Masach i kremach" i wklej ten przepis, bo jest fenomenalny a sama go szukałam nie raz.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia