Katee @ 16 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=691930Caritko, coś pieknego... czy mozesz zdradzić ile ostatacznie masła dałaś na spód ciasta? Ja równiez mam doświadczenie w kwestii mało spójnej podstawy ciasta, więc chętnie skorzystam z Twojej rady. A ten czekoladowy Twój wierzch to starta na tarce czekolada ?Dziekuje za mile slowa
Katee, szczerze powiem, ze ciachnelam takie dwa grubsze kawalki masla prosto z kostki ( tak z brzegu) i nie wazylam ich.
- Moze to byly jakies 2 lyzki, takie troche kopiaste? hmmm... moze troche wiecej ? Trudno mi dokladnie powiedziec.
Sprobuj dawac po troche, az calosc bedzie w " jednym kawalku"Wydaje mi sie, ze tak bedzie najlepiej.
Sini radzi, zeby dac lyzke lub dwie mleka albo stopionego masla.
Dla mojego spodu bylo troche malo, wiec "wladowalam" tyle, zeby sie sie trzymalo razem
Poprobuj, na pewno sie uda
Co do wierzchu.
To tak, to starta gorzka czekolada
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729644Zerknij Sinistro - to chyba deser w guście Twojego TŻ:
http://i-lara.livejournal.com/115946.html#cutid1
Dużo śmietankowego toffee i czekolada.Joanno ale piękne znalazłaś ciasto,a tak na marginesie blog cud -malina
BeataSz @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729697Joanno, a możesz to przetłumaczyć? smakowicie wygląda, musi być pysznie słodkieTo ja też się przyłączę do tej prośby, chciałam już wcześniej pisać ale... Teraz się odważyłam, bo we dwie zawsze razniej
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729733Proszę:
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=729732Tutaj też Ci podziękujęBardzo życzliwa z Ciebie kobieta Joanno
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729644Zerknij Sinistro - to chyba deser w guście Twojego TŻ:W 100%. Dla Niego nie istnieją zbyt słodkie słodycze.
Dzięki za linka, bo nie znam języka i nawet nie próbowałam jeszcze trenować automatu na tych przepisach.
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia