Akulka @ 12 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=581300Cinko, to na pewno pizza pulchniejsza i nie najcieńsza. Jeśli lubisz takie, to polecam
Właśnie liczę że taka będzie - nie lubię zbyt cienkich i twardych![]()
ewalukas @ 13 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=581754A że Akulka to lizuska to wiem już od jakiegoś czasu![]()
marcia77 @ 26 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=610575Czy drozdze dodac takie prosto z paczki czy najpierw wymieszać je z wodą?Wg przepisu, dodajesz od razu.
Ja jednak robie najpierw zaczyn - drożdże, ciepłe mleko z wodą, odrobina cukru na porost i 1-2 łyżki mąki na wierzch sypniętej. Jak ruszą, dodaje do ciasta i wyrabiam![]()
Ewie @ 13 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=637103wiecie , ze ciasto do pizzy jest lepsze po 2-3 dniach.Zalezy komu, mnie np nie bardzo, wolę na świeżych drożdżach, świeżo wyrośnięteAle może na kamieniu inaczej oddaje smak po upieczeniu, nie wiem.![]()
Ale na pewno spróbuje twojego ciasta na pizzę, dzięki![]()
![]()
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia