inga_xx @ 16 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=661902dokladnie to samo odwalilam ostatnio z muffinami cappuccino z rodzynkami
a, ze wyszly pycha, nastepnym razem maslo sobie tez daruje. zawsze to troche mniej kalorii..Mowisz, ze bez... Mnie kusilo, ale ostatecznie wylalam ciasto z papierkow i polaczylam z tluszczem. Nie wyrosly w gore. Sa pkaskawe. Pieklam nieco dluzej, ale ladnie sie wypiekly.
Jedna pozarlam. Sa babeczkowate, ale wilgotne i w sumie tlustawe. Nawet wyjmujac z formy papierki mialy tluste...
U Siostry na zdjeciach piekne papilotki, a moje takie nijakie mimo, ze biale ze zlotym prazkiem.
JotHa @ 16 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=661921Sa babeczkowate, ale wilgotne i w sumie tlustawe. Nawet wyjmujac z formy papierki mialy tluste...
U Siostry na zdjeciach piekne papilotki, a moje takie nijakie mimo, ze biale ze zlotym prazkiem.wilgotne to i owszem
ale tłustawe?
pokaz jak ci wyszły
Siostra_Ducket @ 19 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=663215ja nie pieke w papilotkach,bo dużo potem w nich zostaje
wiec pieke normalnie, a potem przekładam do papilotek, zeby byly takie "ąę'Hmmm.. to jest sposob
Siostra_Ducket @ 19 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=663215ale czemu Tobie wyszły opadnięte, to nie mam pojęciaNie wiem. Mozliwe, ze proszek do d... . Bo przeciez nawet, jak malo ciasta w foremce, to powinny byc nizsze, ale z gorka, prawda ? A te, sama widzisz...
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia