iwona44 @ 15 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=637954A jak z tym przechowywaniem,macie już jakieś doświadczenie w tej kwestii,tz.jak długo,w czym i gdzie ewentualnie przechowywaćMoj (co prawda z przepisu Ines, ale ona sa b.podobne) stoi sobie w piekarnimi, w formie, w ktorej pieklam juz 8 dni. Wyglada idealnie. Ludze sie, ze jeszcze pociagnie do swiatJak nie, to zjemy wczesniej.
Oczywiscie nie jest ani przelozony powidlami, ani niczym poladny. To juz przed planowanym spozyciem.
JotHa @ 16 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=638211Moj (co prawda z przepisu Ines, ale ona sa b.podobne) stoi sobie w piekarnimi, w formie, w ktorej pieklam juz 8 dni. Wyglada idealnie. Ludze sie, ze jeszcze pociagnie do swiatJak nie, to zjemy wczesniej.
Oczywiscie nie jest ani przelozony powidlami, ani niczym poladny. To juz przed planowanym spozyciem.No to w poniedziałek najdalej we wtorek piekę pierniczek
Azazelle @ 30 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782444Joanno, rewelacyjna idea! Mam do zagospodarowania słoik dżemu pomarańczowego, który mi absolutnie nie podszedłDzięki za pomysł na coś korzennego, pomarańczowy piernik z cynamonem i imbirem powinien być całkiem sympatycznyCieszę się, że mogłam zainspirować.
Na drugą połowę słoika polecam Ci ten przepis:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26586
Baby14 @ 30 Nov 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=782445Robiłam wczoraj tylko zamiast margaryny dałam olej.Bardzo dobry pomysł!
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia