Morella z "polskimi" z Polskiego sklepu - ja w ogle duzo jedzenia kupuje w polskim sklepie - - te amerykanskie to do makaronikow Bajaderki - ale do przepisow z Polski - polskieDziekuje asika za odpowiedzakurat w poblizu mnie jest tylko jeden sklep, ktory ma polska zywnosc i w nim kokosu nie maTak wiec te pysznosci beda musialy poczekac
morella a w jakim stanie mieszkasz??
moze ci podeslac cos ??Rany dzieki belle za propozycje ale kawalek drogi od ciebie niestetyw NC tak wiec nie bede narazac cie na koszty. POstaram sie jeszcze poszukac w ruskich sklepach MOze tam znajde...
Pozdrawiam serdeczniei Jeszcze raz dzieki za propozycje
Smażyć oddzielne małe kawałeczki,
Normalnie musze to napisac...
Kamila... ja juz tyle razy robilam tego kurczaka w wiorkach...- ale dopiero teraz widze, ze trzeba te kawaleczki smazyc oddzielnie...
Kurcze, szok
Zawsze, po wymieszaniu miesa z tym ciastem, ladowalam wszystko na raz na patelnie i tak smazylam..- po jakims czasie, to sie samo "odlepialo"
No jestem w szoku....
Ale i tak za kazdym razem bylo pyszne....
No to zdrowko za moj "refleks"
Powinno się łapać widelcem małe kawałki mięsa umaczane w cieście i wrzucać na gorący tłuszcz.
Przypraw mięso solą i pieprzem. Możesz użyć takich przypraw jakich używasz zwykle, co prawda smak będzie nieco inny, ale też będzie smaczne.
marghe @ 4 Jan 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=219096coś mi sie wydaje,ze dzis zrobię tego kuraka
bez paprykiW oryginale w przepisie są tylko pieczarki. Danie to podaje się właśnie z dodatkiem ryżu.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia