Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
tylko jakos kokos byl malo wyczuwalny (zrobilam jak w przepisie) moze za drobne wiorka mialam,ale zajadalismy sie ze smakiem. Podalam z sosem pieczarkowym i makaronem grzybowym (lezal i lezal , nie wiedzialam jak mam go spozytkowac i w koncu mam dla niego zastosowanie ) i do tego surowka z marchewki.
To moze dlatego smak kokosa był mało wyczuwalny. Wydaje mi się, że skutecznie zagłuszył go sos pieczarkowy i makaron grzybowy, bo kokos i grzyby to nie sa zbyt pasujące smaki
tak , smakowalo i bedziemy powtarzac. Dzisiaj zjedlismy reszte (fajnie na maselku sie odgrzalo miesko ) z ziemniakami i utwierdzilismy sie ze jest pycha
jest super
skorzystałam ostatnio z tego przepisu, tyle, że zamiast kurczaka dałam krewetki tygrysie. Ciasto jest do nich idealne (dodałam tylko troszkę więcej wiórków/wiórek
to danie jest mega pyszne ... zrobilam chyba w sobote juz nie pamietam dokladnie ... tym ciastem kokosowym potraktowalam takze pieczarki i wyszlo genialne.. pycha