Schab w mleku*

asika

Member
Wrz 20, 2004
13,897
0
0
czyli dobrze zrobilas - farfocle maja byc
icon_smile.gif
 

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
juz po jedzonku, oczywiscie musialam zmiksowac sos bo tych farfocli bym nie przelknela, doprawilam troche , dobre jedzonko ale ten czas gotowania jest strasznie dlugi
 

Załączniki

  • P1020724.JPG
    P1020724.JPG
    93.7 KB · Wyświetleń: 0

powi

Member
Cze 12, 2009
254
0
0
no i zrobiłam. Delikatne w smaku, mięciutkie. Ale jednak wolę bardziej zdecydowane potrawy. Jednak mimo, że mnie na kolana przepis nie powalił - do powtórzenia. Pozdro
wink.gif
 

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0
Może to jest sposób na zutylizowanie musztardy Dijon...
 

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0

Alga

Member
Paź 4, 2005
62
0
0
Robiłam z musztardą miodową z niemieckiego tygodnia w Lidlu, bo nie było na nią amatorów. Pewnie jeszcze lepsze będzie z jakąś ostrzejszą w smaku. Zdecydowanie do powtórki, bo bardzo dobre, a do tego samo się robi
icon_biggrin.gif
 

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,999
1
0
Tym razem sos zmiksowałam

Jedną stronę schabu potraktowałam ww musztardą sarepską. drugą musztardą cytrynową.
Dodałam dużo pieprzu w ziarnach (przez zmiksowaniem wyławiałam ;)) i 3 ząbki czosnku
 

Załączniki

  • schab_Asiki__4_.JPG
    schab_Asiki__4_.JPG
    55 KB · Wyświetleń: 0

za_młody

Member
Maj 9, 2013
7
0
0
Po opisie przepisu i paru zdjęciach czuje się jak już bym jadł i prosze o dokładke, przepis na pewno do wypróbowania, podjrzewam, że zwali mnie z nóg
icon_smile.gif
 

cyga4

Member
Cze 12, 2013
2
0
0
Właśnie zjedliśmy, schab jest a raczej był, soczysty, kruchutki. Sos bardzo smaczny, dodałam do gotowania trzy duże ząbki czosnku i pieprz czarny. Dziękuje za przepis.