Maria z Łeby
Well-known member
- Gru 26, 2006
- 34,924
- 1,512
- 113
Po degustacji
i do powtórzenia, następnym razem zrobię z jogurtami.
Ostatnią edycję dokonał moderator:
sabuto @ 17 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1370188Moniak tak myślę ,że jak bym miała robić to dała bym jednak papier do pieczenia pod herbatniki bo wtedy na pewno się nic do dna nie przyklei,ale ja to się chyba od tego papieru uzależniłamBez papieru ani rusz! Należy błogosławić tego, który go wynalazł
.agatka. @ 17 Nov 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1370191Oj, a ja kiedyś dałam takie całe herbatniki na spód do sernika i po upieczeniu to masakra była.
Moniak, zmiksuj je i z masłem wymieszajAle ja właśnie chcę ograniczyć ilość tłuszczu, a jednak żeby coś pod tym serem było
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia