cleopa @ 19 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=856861a taki zwykly ocet to nie jest szkodliwy!??
Chyba jednak odważę sie ale na jablkowyJa bym jednak namawiała na spirytusowy, jabłkowy na pewno zmieni smak surówki, poza tym jest słabszy.
Cinka @ 25 Mar 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=839270Typowy czyli spirytusowyma zazwyczaj 10% podobno bywa też 6%, winny i jabłkowy mają 6% - około bo np mam w lodówce 5 % a ryżowy np 3%.A ja zakupiłam ostatnio esencję octową - 25% i nie wspomnę, że mam mały kłopot z dawkowaniem - zwłaszcza małych porcji...
A kupiłam go, żeby miejsca tyle nie zajmował - bo butelka mniejsza...
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia