Joanna @ 1 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1020368Ostatnio robię ją z mąki pełnoziarnistej Lubelli pół na pół ze zwykłą i jest chyba jeszcze lepsza (o ile to w ogóle możliwe).trzeba tak wypróbować
Dla mnie to jest wyjątkowa tarta , takie prawdziwie domowe , rodzinne ciasto z najwyższej półki czyli pychota nieziemska czyli rajska
Margot @ 2 Sep 2010 napisał:
yrsa @ 17 Oct 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1357630Nie mogłaś o tych śliwkach napisać dwie godziny wcześniej?Mogłam.
W smaku trochę kwaskowate, można dać ciut więcej cukru, ale smaczne.
Wiadomo, kudy im do wegierek, ale jak się nie ma, co się lubi.....
Zamiast amaretto, dodałam do nich skórkę otartą z pomarańczy i kapkę likieru pomarańczowego.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia