Cinka @ 4 Apr 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1515135No mojej też się ładnie kroić nie daje - co widać na zdjęciu na 1 stroniei taka niestety jest najlepsza - bo jak się świeżo upieczona daje kroić to moim zdaniem za sztywna jest (chyba że ktoś piecze w dużej płaskiej formie) - najlepsza jest jak się rozpływa w buzi jak piankowy sernik właśnie
Domyślam się już jak smakuje z jaglanką - sama też kiedyś spróbuję na 100% aż mi się jeść zachciało
edit
O, nie zauważyłam wpisu Tatterdobrze wiedzieć że jogurt się nadaje
Nie wiem jakim cudem udało ci się wyjąć z foremki taką piękną porcję, zwłaszcza że warstwa owoców taka imponująca - pewnie wierzch ten skarmelizowany cukier muscovado tak ładnie trzyma, chociaż mnie i tak by się to wszystko rozpadło.Cinko my straszne łakomczuchy i jemy taką gorącą-parującąi ona nie doczekała wystygnięcia.
V. powiedział, że dla niego to jest sernik, ale dałam duuużo rodzynek
Cinko, jogurt sie nadaje i to bardzo. Zapiekanka jest delikatnie kwasna i bardzo lekka. Udalo mi sie dokonac niemozliwego, bo uzylam ryzu do puddingow, ktory klei sie i zespala jak ryz na risotto i pozostaje bardzo wilgotny. Sufflet smakowal wszystkim bardzo, Powtorzymy. Rowniez wersje z serem przetestujemy.
Owocow bylo duzo, 3 ogromne jablka, 4 lub 5 lodyg rabarbaru i goji.
Raz jeszcze dziekujemy.
Cinka @ 5 Apr 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1515211no to koniecznie, ale to koniecznie muszę spróbować z jaglanką!może po niedzieliBardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia