Ziarenka kawy

Russkaya

Member
Cze 10, 2010
113
0
0
kajtek @ 19 Dec 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1064080Kasik tak ta jedna blacha. Jak już wspomniałam ciastka mnie nie zachwyciły ale domowników owszem bo juz po ciastkach a samo ciasto super jak plastelina
To może spróbuj zrobić z tego przepisu, robiłam je jakiś czas temu i nam bardzo smakowały. Nie są sypie, są mięciutkie i aromatyczne. A co najważniejsze nie twardnieją na kamień dzień po upieczeniu
daumen.gif


https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=32473
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Marcepani

Member
Paź 17, 2010
60
0
0
Bardzo fajne ziarenka kawy i ślicznie wyglądają. A ciekawe czy wyszłyby zrobione mniejsze niż przepiórcze jajka, takie malutkie prawie jak prawdziwe ziarenka kawy?!
I ciekawe czy można dodać kakao - byłyby ciemniejsze i bardziej przypominały prawdziwa kawę.