![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.075 Dołączył: 10-June 05 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 561 ![]() |
bardzo, bardzo dobra
|
|
|
![]()
|
|
pomoc kuchenna ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 142 Dołączył: 17-November 06 Użytkownik nr: 2.699 ![]() |
Przepis super,super,super. Moja rodzinka jest zachwycona.Smakuje mhmmm. A jak pachnie...
Nie bawie sie z gotowaniem marchewki. Dla odmiany zalewam wrzatkiem mrozone "baby carrots" i po 10 min. gotowe. Ocet winny z czerwonego wina zastapilam Oceto balsamico. A tym ktorzy nie moga kupic harrisy polecam Sambal Oelek. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 43.725 Dołączył: 17-September 04 Skąd: ottawa Użytkownik nr: 59 ![]() |
tyle pochwal!
tylko czy moje dziecie to ruszy? ![]() |
|
|
![]()
|
|
kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.333 Dołączył: 29-July 05 Użytkownik nr: 626 ![]() |
Pyszna marchewa. Idealna na szybką kolację (robi się błyskawicznie) z krótko smażoną piersią kurczaka w ziołach i ciabattą.
Dałam więcej harissy, bo chyba jakąś słabą miałam. Albo wypalone podniebienie ![]() |
|
|
![]()
|
|
kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.333 Dołączył: 29-July 05 Użytkownik nr: 626 ![]() |
Zrobiłam wariację na temat, jako dodatek do mięsa na obiad. Marchewka na parze, sos z czosnku zmiażdżonego z solą, soku z cytryny, oliwy i harissy, bez oliwek, natki i sera. Pyszne nawet na zimno. Mój padre, który z warzyw najbardziej lubi ziemniaki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() uczeń ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 803 Dołączył: 9-February 09 Skąd: BE Użytkownik nr: 13.902 ![]() |
zrobilam ale ze zwyklej marchewki zamiast mini i zielonymi oliwkami, nie wygladalo tak ladnie jak na zdjeciu ale bardzo nam smakowalo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Brązowy użytkownik Postów: 25 Dołączył: 14-June 06 Skąd: Poznań Użytkownik nr: 1.856 ![]() |
Pyszne marchewki, często je robię. Używam malutkich, bo ładnie wyglądają.
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 19th January 2021 - 02:29 |