Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Super! Robilam z mrozonymi malinami,dodalam czekolade mleczna i do tego kakao zeby bylo "gorzko" i troche mniej cukru do sera. Wchodzi na stale, juz rozdalam przepisy kolezankom
Nie wiem czy ktoś tu już pisał ale ja swój robiłam z mąką bezglutenową w takiej samej ilości jak oryginalny przepis (mix, m.in. ryżowa, z tapioki, skrobia kukurydziana i kilka innych) i wyszedł równie dobrze
Dzisiaj robie w formie muffinek ( na wyjazd żeby było podzielne bez użycia noża ) , jak długo piec ?
ju kiedys piekłam takie muffinki ale nie pamiętam jak długo
Piekę po długiej przerwie, tylko zamiast 500 g sera jak zwykle, dałam cały kilogram. Za to jak zwykle obcięłam cukier, a do masy serowej dałam białą czekoladę z wanilią.
ja robiłam trochę inaczej niż ten. Cukru było sporo mniej na tę ilość czekolady i masła. Serka miałam 450 g ale dodałam do niego śmietany kwaśnej. Wydaje mi się, że to była dobra proporcja. Przynajmniej wszystkim w domu smakowała moja wersja
Piękny. Mam nadzieję, że mój będzie choć w połowie taki ładny.
EDIT:
Wyszedł pyszny. Ponieważ wszyscy wolimy serniki od brownie, dla nas proporcje były idealne. Będę powtarzać. Ciasto z połowy porcji świetne na spód, do wykorzystania przy innych sernikach.