tatter @ 1 May 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1573559Nawet polowa tego co masz wystarczy. (Oczywiscie pod warunkiem, ze zakwas jest energiczny). PowodzeniaAaah dziękuję Tatter
szkoda, że się pospieszyłam i dałam jednak 10g, więc rośnie jak głupi.
Zakwas stał na zewnątrz od wczoraj i się ogrzewał tylko zapomniałam go nakarmićale buzował i bomblował
tatter @ 2 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603479Pisalysmy wczoraj o Polskim, a ze dawno pieklam ten chleb i zjedlismy wszystkie chlebowe zapasy, zdecydowalam, ze dzis upieke.
Jak zwykle pyszny, delikatnie kminkowy, o wilgotnym wnetrzu i bardzo chrupiacej skorce
tatter @ 3 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603559Nie wyglada zle, Beato. Bardziej ostre zdjecie pomogloby w ocenie, ale twoj bochenek jest odpowiednio wyrosniety, sa dziurki rownomierne. Smakuje dobrze, nie kruszy sie?
btw gdy robisz zdjecia, aby uzyskac lepszy focus, sprobuj oddalic sie nieco od fotografowanego przedmiotu i wtedy pstryknij.
tatter @ 3 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603565Beato, wyglada bardziej niz dobrze! GratulujeMmmm i o to mi chodziło. Czyli opłacało się próbować bo pochwała z ust Takiej znawczyni to dla mnie wielka radość.
tatter @ 3 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603570Ten sukces zawdzieczasz tylko i wylacznie sobie, Beato.
Chyba powinnas teraz wrocic do Mirabbelkowego slonecznikowegoDo tego właśnie się przymierzam choć muszę przyznać, że trochę się boję. Ale drugie podejście na pewno będzie.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia