tatter @ 1 May 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1573559Nawet polowa tego co masz wystarczy. (Oczywiscie pod warunkiem, ze zakwas jest energiczny). Powodzenia
Aaah dziękuję Tatter![]()
szkoda, że się pospieszyłam i dałam jednak 10g, więc rośnie jak głupi.
Zakwas stał na zewnątrz od wczoraj i się ogrzewał tylko zapomniałam go nakarmićale buzował i bomblował![]()
![]()
tatter @ 2 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603479Pisalysmy wczoraj o Polskim, a ze dawno pieklam ten chleb i zjedlismy wszystkie chlebowe zapasy, zdecydowalam, ze dzis upieke.
Jak zwykle pyszny, delikatnie kminkowy, o wilgotnym wnetrzu i bardzo chrupiacej skorce
tatter @ 3 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603559Nie wyglada zle, Beato. Bardziej ostre zdjecie pomogloby w ocenie, ale twoj bochenek jest odpowiednio wyrosniety, sa dziurki rownomierne. Smakuje dobrze, nie kruszy sie?
btw gdy robisz zdjecia, aby uzyskac lepszy focus, sprobuj oddalic sie nieco od fotografowanego przedmiotu i wtedy pstryknij.
tatter @ 3 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603565Beato, wyglada bardziej niz dobrze! Gratuluje
Mmmm i o to mi chodziło. Czyli opłacało się próbować bo pochwała z ust Takiej znawczyni to dla mnie wielka radość.![]()
![]()
tatter @ 3 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603570Ten sukces zawdzieczasz tylko i wylacznie sobie, Beato.
Chyba powinnas teraz wrocic do Mirabbelkowego slonecznikowego
Do tego właśnie się przymierzam choć muszę przyznać, że trochę się boję. Ale drugie podejście na pewno będzie.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.