hazo @ 6 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=928697A ja bezpośrednio po wyjęciu z pieca posmarowałam go odrobinką masła i popryskałam wodą. Najczęściej tak robię. I jeszcze w połowie pieczenia też pryskam wodą.
Jeszcze dodam, że tego masła absolutnie się nie czuje. Ani w smaku ani przy dotknięciu ręką skórki chleba.Hazo- bardzo dziękuję za szczegóły.
Margot- następny smakowity upiekłaś.
Margot @ 9 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=930114ale smakowity twój GucioMargot
naprawdę jest pyszny
tatter @ 9 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=930262Jakze sie ciesze, ze pieczecie ten chleb
Giuciu, jak zwykle na medal Wasze chlebki. Piekne wnetrze. Ciekawa jestem coz tam sie bieli na skorce?Tatter
to cienki krochmal, ale wyszedł za gruuuuuuuby
I polecam wszystkim metodę Bertineta
mariaanna @ 14 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=932396Nie mam mąki żytniej sitkowej, więc zmieszałam mąkę żurkową z żytnią białą.Mi się wydawało że sitkowa to inaczej żurkowa
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia