hazo @ 6 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=928697A ja bezpośrednio po wyjęciu z pieca posmarowałam go odrobinką masła i popryskałam wodą. Najczęściej tak robię. I jeszcze w połowie pieczenia też pryskam wodą.
Jeszcze dodam, że tego masła absolutnie się nie czuje. Ani w smaku ani przy dotknięciu ręką skórki chleba.Hazo- bardzo dziękuję za szczegóły.
Margot- następny smakowity upiekłaś.![]()
Margot @ 9 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=930114ale smakowity twój GucioMargot![]()
![]()
naprawdę jest pyszny![]()
![]()
tatter @ 9 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=930262Jakze sie ciesze, ze pieczecie ten chleb![]()
Giuciu, jak zwykle na medal Wasze chlebki. Piekne wnetrze. Ciekawa jestem coz tam sie bieli na skorce?
Tatter![]()
to cienki krochmal, ale wyszedł za gruuuuuuuby![]()
I polecam wszystkim metodę Bertineta![]()
![]()
![]()
![]()
mariaanna @ 14 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=932396Nie mam mąki żytniej sitkowej, więc zmieszałam mąkę żurkową z żytnią białą.Mi się wydawało że sitkowa to inaczej żurkowa![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.