Evva2 @ 3 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=842337W jaki sposób nacieracie bagietkę czosnkiem? nacieracie całym ząbkiem? musi chyba być trochę czerstwa? Podsmażamy ją na suchej patelni?Ja podsmażałam lekko czerstwą bułkę na niewielkiej ilości masła, uprzednio dobrze nacierając ją rozkrojonym ząbkiem czosnku.
Lud_ @ 3 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=842306Mi, brakowało w tym zacnym wątku dobrego zdjęcia.
Ci którzy zwlekali teraz nie mają wyjściaDziękuje
A wyjścia nie ma absolutnie, bo zupa jest tak smaczna, że po prostu trzeba ją zrobić
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia