Evva2 @ 3 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=842337W jaki sposób nacieracie bagietkę czosnkiem? nacieracie całym ząbkiem? musi chyba być trochę czerstwa? Podsmażamy ją na suchej patelni?Ja podsmażałam lekko czerstwą bułkę na niewielkiej ilości masła, uprzednio dobrze nacierając ją rozkrojonym ząbkiem czosnku.
Lud_ @ 3 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=842306Mi, brakowało w tym zacnym wątku dobrego zdjęcia.
Ci którzy zwlekali teraz nie mają wyjścia
Dziękuje![]()
A wyjścia nie ma absolutnie, bo zupa jest tak smaczna, że po prostu trzeba ją zrobić![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.