Krystyna9 @ 28 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=850358Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że "odważyłaś"się na upieczenie tej babki . A jeszcze bardziej cieszę się
, że posmakowała Ci, pomimo niechęci do rodzynek. U mnie ta babka, też już ma stałe (dość wysokie) miejsce w wypiekach słodkich. Nieskomplikowana w robocie a taka smaczna.
Babki bardzo lubie, Maz zje rodzynki bez problemu, wiec nie mialam nic do stracenia - chyba, zeby nie wyszla![]()
![]()
Sama sie ciesze, ze chociaz raz, nie "gardze" ciastem z rodzynkami![]()
I tak to juz z Wami jest. Czlowiek przy Was- tzn. przy Cincinie
wszystko polubi![]()
![]()
![]()
Dziekuje jeszcze raz za przepis![]()
JotHa @ 1 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=971923To sie dobrze spasla, bo odczytalam odpowiedz. Dziekuje.
Rodzynki sie mocza i stygna, ale nie wiem, czy dzis mi sie bedzie chcialo piec.
Odchudziła się chyba, bo zaczął mi chodzić już normalnie![]()
Mnie to by się już dzisiaj nie chciało piec.![]()
Jo_anna1 @ 4 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=973086Upiekłam dziś rano. Bardzo smaczna. Zastanawiałam się jakby tu następnym razem zrobić babkę kawową![]()
Dla mnie w przepisie cukru jest wystarczajaca ilośćw czym problem ? Zamiast herbaty zaparz mocną kawę i już masz babkę kawową![]()
Krystyna9 @ 5 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=973118w czym problem ? Zamiast herbaty zaparz mocną kawę i już masz babkę kawową
Problemu nie mam z kawą tylko z brakiem czasu![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.