sylwia18 @ 30 Sep 2006 napisał:
kasha @ 1 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=371907Mjaaałć Syso, jaka piękna baba, a foremka cudo![]()
Kasha, dziekiForemka rzeczywiscie jest ladna, nawet najzwyklejsze ciacho wyglada w niej imponujaco. Jest ona silikonowa, z tych grubszych, ceglany kolor. Zawsze mam potwornego stesa, jak jej uzywam, bo nie wiem, czy ktos pamieta, ale kiedys mialam potworne przejscia z forma sil. z Allegro, w ogole nie moglam z niej wyjac ciasta i teraz sie ciezko mi z leku wyleczyc![]()
![]()
Boshka @ 11 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=376792Poznanska ze sklepiku polsko-litewsko-rosyjskiego.Ta angielska 'plain' jest jakas taka ciemna
No wlasnie, ja tez kupuje polska do wypiekow. Robilam z plain flour i babka byla o wiele gorsza, a z tortowej rewelacja. Pytam, bo myslalam, ze moze dalas self-rising i bylam ciekawa efektu.![]()
Kiedys zrobilam plesnaka z plain flour i caly poszedl do kosza, chociaz plesniak to nasze ulubione ciasto i robilam go milion razy, nigdy nie spartaczylam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.