duende @ 10 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=787267hmm coś zrobiłam źle...![]()
nie urosły mi, są małe i mają konsystencję sucharów. W smaku oczywiście pycha![]()
Może za dużo mąki? Nie mam wagi i wsypałam 'na oko'. Wyrastać pozwoliłam długo, tak jak w zaleceniach. Spodobała mi się konsystencja ciasta - pomyślałam, że jest odealna do lepienia konkretnych kształtów jak z masy solnej. Ale może nie taka powinna być?
Będę próbowała ponownie w weekend, wtedy mam więcej czasu.też je piekłam jakiś czas temu, dodałam nawet więcej mąki, bo ciasto nie chciało współpracować i wyszły pysznedoskonale nadają się do mrożenia i odgrzewania w piekarniku![]()
![]()
http://twojemoje.blogspot.com/2008/11/minibagietki.html
Wlodek1955 @ 12 Apr 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1516827I potwierdzam, po upieczeniu są bardzo smaczne!
Pytałam, czy przed upieczeniem są smaczne. Taki żart.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.